Ολυμπιακός: Κοντά σε ανανέωση με Ελ Αραμπί

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί τα τελευταία χρόνια στις διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του. Ο Μαροκινός σέντερ φορ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, το ίδιο επιθυμούν και οι ερυθρόλευκοι και, λογικά, αναμένονται εξελίξεις.

Ο εκπρόσωπος του έμπειρου ποδοσφαιριστή λειτουργεί ως οικονομικός σύμβουλος του και τον επισκέπτεται κατά καιρούς στην Αθήνα. Δεν είναι ο κλασικός ατζέντης, αλλά ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται ο Ελ Αραμπί σε διάφορα θέματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αφρικανός στράικερ επιθυμεί διετές συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η εναλλακτική λύση του 1+1, με την αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας τους σε περίπτωση επίτευξης στόχων, συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών και τερμάτων. Άλλωστε, ο Ελ Αραμπί και στο νυν συμβόλαιο του, που είναι οικονομικά το μεγαλύτερο για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα (2.000.000 ευρώ τον χρόνο), έχει αρκετά μπόνους. Υπάρχουν όροι, μεταξύ άλλων, για έξτρα χρήματα ανάλογα με τον αριθμό των γκολ που πετυχαίνει κάθε σεζόν.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί για την ώρα είναι εάν ο εκπρόσωπος του Μαροκινού επιθετικού συναντήθηκε την Κυριακή (28/11) ή την Δευτέρα (29/11) με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ή θα συμβεί αυτό μέσα στην εβδομάδα. Έχει γίνει μία προεργασία το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο πλευρών, γνωρίζει η μία τα “θέλω” της άλλης, κατά συνέπεια μπαίνει πια στην τελική ευθεία το ζήτημα της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί λήγει τον Ιούνιο, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν σκοπεύουν να αφήσουν τα πράγματα γι’ αργότερα, καθώς θέλουν διευθετήσουν την υπόθεση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο παίκτης θα έχει δικαίωμα σε ένα μήνα να υπογράψει ως ελεύθερος σε οποιαδήποτε ομάδα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤο Ισραήλ επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη με την Διευθύντρια του Γραφείου Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. Maria Olson

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ