Serie A: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Σαμπντόρια

Το νέο σκάνδαλο που “κυριαρχεί” στην Ιταλία, αφορά τις μετεγγραφές των ομάδων της Serie A, καθώς φαίνεται ότι οι αρχές έχουν εντοπίσει μία σειρά από οικονομικές παρατυπίες.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στο “στόχαστρο” για 42 μετεγγραφές ποδοσφαιριστών την τελευταία τριετία, αλλά μπλεγμένες εμφανίζονται και άλλες ιστορικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Νάπολι.

Στο πλαίσιο των ερευνών πάντως, συνελήφθη σήμερα (06/12) και ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, με κατηγορίες για οικονομικά εγκλήματα και δόλια χρεωκοπία, χωρίς να είναι γνωστό αν συνδέεται με αυτά και η ίδια η ομάδα. Ο Ιταλός παράγοντας είχε αθωωθεί μάλιστα πρόσφατα για τη μετεγγραφή του Ομπιάνγκ στη Γουέστ Χαμ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘ. Καράογλου στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πυλαίας-Χορτιάτη:«Οι Εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις κομματικές παρατάξεις»
Επόμενο άρθροΕμβολιασμός παιδιών 5 έως 11 ετών στην Ελλάδα από 10/12 (vid)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ