Hμερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού «ΡΩΤΑΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ»

Ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας η Διεύθυνση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θέρμης σας προσκαλούν στην 2η ημερίδα με τίτλο «Ρωτάω. Μαθαίνω. Αποφασίζω» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17: 30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θέρμης.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των νέων σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας για το μέλλον τους.

Με καλεσμένους αξιόλογους ομιλητές από τους τομείς της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιτυχημένους επιχειρηματίες η ημερίδα «Ρωτάω. Μαθαίνω. Αποφασίζω» θα συνδέσει τους νέους με το εργασιακό περιβάλλον και θα στοχεύσει στο να ανοίξουν τους ορίζοντες τους σε δημιουργικές σκέψεις για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν τα έμφυτα ταλέντα που διαθέτουν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και διαδικτυακά μέσω ΕΔΩ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (τελευταίων έξι μηνών).Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Για την είσοδο σας στην εκδήλωση είναι  απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟ Μανούχος στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Άρης
Επόμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη αύριο (10/12) η Σοφία Σακοράφα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ