Πέντε ακόμη κρούσματα με κορονοϊό στον ΠΑΟΚ

Μεγαλώνει το πρόβλημα με τον κορονοϊό στον ΠΑΟΚ. Πέντε νέα στελέχη της ομάδας, ειδικότερα, μετά από σημερινό έλεγχο που έγινε στο αγωνιστικό τμήμα, βρέθηκαν θετικά σε Covid-19, ανεβάζοντας, συνολικά, τα κρούσματα στον «Δικέφαλο» στα 8. Με βάσει τη διαμορφωθείσα κατάσταση, κατατέθηκε αίτημα από την  ΚΑΕ στον ΕΣΑΚΕ για αναβολή του μεθαυριανού, εκτός έδρας, αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται από τους Θεσσαλονικείς:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ενημερώνει ότι από τα αποτελέσματα των νέων διαγωνιστικών τεστ, πέντε ακόμη μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19. Τα πέντε μέλη του αγωνιστικού τμήματος απομονώθηκαν, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά και καθώς ο συνολικός αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι ήδη πολύ μεγάλος, κατατέθηκε αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ για την αναβολή του προγραμματισμένου για το Σάββατο (18/12) αγώνα με τον Ιωνικό».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Κωνσταντινίδης, Ποιητής-Συγγραφέας – Η λογοτεχνία είναι ένας από τους δρόμους που μας οδηγεί στην ιστορική γνώση
Επόμενο άρθροΥπερψηφίστηκε από τη Βουλή με 158 «ναι» ο προϋπολογισμός του 2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ