ΠΑΟΚ: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Σάστρε, «τελειώνει» ο Ροντρίγκο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (11/1) ο Γιόαν Σάστρε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός μπακ αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Δικεφάλου του Βορρά στο χειμερινό παζάρι.

Ο 24χρονος άσος της Μαγιόρκα έρχεται να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας του, αποτελώντας επιλογή του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μπότο. Τις επόμενες ώρες, ο Σάστρε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Ροντρίγκο, με τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Η άφιξη του Γιόαν Σάστρε στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί την αποχώρηση του Ροντρίγκο, ο οποίος αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ροντρίγκο, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς κι έμεινε αναμενόμενα εκτός ευρωπαϊκής λίστα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο για το τμήμα Business Solutions της LG
Επόμενο άρθροΜάικ Τζέιμς: «Νομίζω ότι κάποιες ομάδες της EuroLeague δηλώνουν παραπάνω κρούσματα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ