Τσίπρας: Παραμένω Θετικός στον Κορονοϊό μετά από 5 ημέρες

Εάν έβγαινα θα κολλούσα συναδέλφους μου”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από 5 ημέρες καραντίνας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αναφέρει πως βρίσκεται στην 5η μέρα νόσησης και παραμένει θετικός, γεγονός που εφιστά την προσοχή για αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο όπως δηλώνει ο ίδιος.

Αν και τριπλά εμβολιασμένος, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ακόμη θετικός στον Κορονοϊό δηλώνοντας μάλιστα πως αν και θα μπορούσε να βγει έξω βάσει νόμου, ο ίδιος επιλέγει να μην το κάνει καθώς θα μπορούσε να τον μεταδώσει σε συναδέλφους του.

“Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό”, σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανεβάζοντας φωτογραφία του θετικού τεστ και κάνοντας το εξής σχόλιο ως κατακλείδα:

“Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται”


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠέταξαν πάνω από τον Ελληνικό ουρανό τα πρώτα 6 Rafale – vid
Επόμενο άρθροΓιάννης Οικονόμου: 400 Ειδικοί Φρουροί εκπαιδεύονται για τα Πανεπιστήμια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ