Ιστορική ανατροπή του Παναιτωλικού κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε ένα μία σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Αγρινίου σόκαρε την ΑΕΚ, επικρατώντας με ανατροπή (1-2) της Ένωσης για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Καρέλης και Μεντόσα με φοβερά γκολ υπέγραψαν το ιστορικό διπλό του Παναιτωλικού, ο οποίος έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία. Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας “σοκ” για την ΑΕΚ, η οποία μετά τον ΟΦΗ, έχασε με ανατροπή κι από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κι υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Ένωση παρότι πήρε το προβάδισμα με ένα όμορφο γκολ του Ανσαριφάρντ σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (44′) δεν βρήκε το δεύτερο τέρμα για να τελειώσει το ματς και τα «καναρίνια» την τιμώρησαν. Στο 78′ ο Καρέλης και στο 84′ με μια γκολάρα ο Μεντόσα έκαναν μια επική ανατροπή και ο Παναιτωλικός έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό (1-2) που τον απομακρύνει για τα καλά από την ουρά, ρίχνοντας ταυτόχρονα την ΑΕΚ στα σχοινιά καθώς η Ένωση όχι μόνο δεν μείωσε από την κορυφή, αλλά έπεσε και από τη 2η θέση.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Σβάρνας (80′ Ρότα), Σιμόες (88′ Κοσίδης), Λε Ταλέκ (80′ Σάκχοφ), Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία (65′ Τσούμπερ), Άμραμπατ (88′ Γέβτιτς), Ανσαριφάρντ

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Χουχούμης, Κορνέλιους, Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Αντούνες (64′ Μάρτενσον), Μεντόσα (85′ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (85′ Μαλής), Μπαρμπόσα (69′ Μόρσεϊ), Βέργος (69′ Καρέλης)


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑναστάσης Στρατάκης «Πολιτική διάσταση ενυπάρχει έστω ακούσια σε κάθε μας πράξη, πόσο μάλλον σε ένα έργο τέχνης»
Επόμενο άρθροΣτο Νο.24 των κορυφαίων παικτών στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ