Τέσσερις αγώνες ο Τεντόγλου πριν το Παγκόσμιο κλειστού

Στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Οστράβα, στις 3 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει τους αγώνες του για τη νέα χρονιά ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους έχει ξεπεράσει πλέον τις ενοχλήσεις στο γόνατο που τον ταλαιπώρησαν πέρυσι κι έτσι μπορεί να εντάξει στο πρόγραμμά του περισσότερους αγώνες μέχρι τον πρώτο μεγάλο στόχο του 2022, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Μάρτιο στο Βελιγράδι. Έτσι, μετά την πρεμιέρα στην Τσεχία, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Μετς (Γαλλία) στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ στις 26-27 του ίδιου μήνα θα βρίσκεται στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η τελική πρόβα για το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου θα είναι το μίτινγκ που θα φιλοξενήσει η σερβική πρωτεύουσα, στο ίδιο στάδιο, στις 7/3.

Ο Τεντόγλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 8,38 μ., επίδοση που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019. Στην Οστράβα είχε αγωνιστεί και το 2020, όταν έφτασε στα 8,04 μ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Ενθαρρύνω και σήμερα τους λίγους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας άνω των 60 να κάνουν το βήμα
Επόμενο άρθροΣεισμός νότια του Αγίου Όρους 5,4 Ρίχτερ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ