Κοντά στη Μπαρτσελόνα ο Ομπαμεγιάνγκ

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος διεθνής επιθετικός βρίσκεται φέτος εκτός πλάνων του Μίκελ Αρτέτα και η Άρσεναλ σκέφτεται την παραχώρησή του, έστω και ως δανεικού. Για την περίπτωσή του υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Τσάβι, ο οποίος θέλει επειγόντως επιθετικός μετά τον τραυματισμό του Ανσού Φάτι.

Η ομάδα της Βαρκελόνης θέλει τον 32χρονο επιθετικό της Άρσεναλ και της εθνικής ομάδας της Γκαμπόν δανεικό έως το καλοκαίρι με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 15 εκατ. ευρώ. Η Άρσεναλ θα ενδιαφερόταν ιδιαίτερα να «ξεφορτωθεί» το μισθό του, ο οποίος θα ανέλθει σε σχεδόν 30 εκατ. ευρώ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου στις 30 Ιουνίου 2023.

Μάλιστα ο ίδιος εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να διευκολύνει τους «μπλαουγκράνα» στην προσπάθεια τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο 32χρονος άσος παίρνει το ποσό των 420 χιλιάδων ευρώ εβδομαδιαίως στους «κανονιέρηδες», όλα αυτά την στιγμή που η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον Ουσμάν Ντεμπελέ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 29 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΠλαστών εγγράφων συνέχεια στο αναξιόπιστο «Πόρισμα» Φακέλου Κύπρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ