Ποιος φταίει για το φιάσκο του ΦΠΑ;

Από το επιτελείο του υποψηφίου για το αξίωμα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Κολοκασίδη εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Μας προξενεί, πραγματικά, μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη νίπτει τας χείρας της για τη μη εφαρμογή της ευρωπαϊκής οδηγίας σε σχέση με τον μειωμένο φορολογικό συντελεστή 5% κατά την αγορά ή ανέγερση κύριας κατοικίας.

Ο υπουργός Οικονομικών ρίχνει την ευθύνη στη Βουλή για την ψήφιση της νομοθεσίας, η αντιπολίτευση υποστηρίζει πως είχε τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης πως δεν υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή της νομοθεσίας και εμείς, οι πολίτες, διερωτόμαστε ποιον να πιστέψουμε.

Η Κομισιόν θα κινήσει διαδικασία κατά της Δημοκρατίας και η χώρα μας κινδυνεύει να κληθεί να επιστρέψει τα πολλά εκατομμύρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επί της ουσίας, χρειάζεται κάποιοι να λογοδοτήσουν και -προς Θεού- να μην κληθεί ο λαός να πληρώσει τα σπασμένα των κομμάτων και της κυβέρνησης».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Βαλίεβα ήπιε από το ποτήρι του παππού της που παίρνει φάρμακα για την καρδιά, ισχυρίζονται οι δικηγόροι της
Επόμενο άρθροΟυκρανία: Συνάντηση με… αποστάσεις για Πούτιν – Σολτς μετά την αποχώρηση στρατευμάτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ