Βίντεο από την πτήση τρόμου της Μάντσεστερ Σίτι-Ισχυροί άνεμοι «χτυπούσαν» το αεροσκάφος

Βίντεο από την πτήση-θρίλερ της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την επιστροφή της από τη Λισαβόνα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Οι πρωταθλητές Αγγλίας νίκησαν 5-0 τη Σπόρτινγκ για τους «16» του Champions League, αλλά η επιστροφή στα πάτρια εδάφη δεν ήταν… και τόσο ευχάριστη.

Οι σφοδροί άνεμοι στο Μάντσεστερ εμπόδισαν τους πιλότους να προσγειώσουν το αεροπλάνο, με τα μέλη της αποστολής να αποβιβάζονται εν τέλει αναγκαστικά στο Λίβερπουλ και εν συνεχεία να επιστρέφουν στην πόλη που έχει έδρα η ομάδα τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο πιλότος του αεροπλάνου έκανε τρεις φορές κύκλο πάνω από το Μάντσεστερ, προτού ληφθεί η απόφαση για αποβίβαση στο αεροδρόμιο «John Lennon» του Λίβερπουλ.

«Επιβεβαιώνουμε πως το αεροπλάνο που μετέφερε την πρώτη ομάδα από την Λισαβόνα στο Μάντσεστερ προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Λίβερπουλ, εξαιτίας δυνατών ανέμων που έφεραν δυσκολίες κατά την πτήση», ανέφερε η ενημέρωση των «πολιτών».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροEuroferry Olympia: Τουλάχιστον 278 διασωθέντες-Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό 11 αγνοουμένων μεταξύ των οποίων και 3 Έλληνες
Επόμενο άρθροΗΠΑ-Πεντάγωνο: Πάνω από το 40% των δυνάμεων της Ρωσίας στα σύνορα έχει λάβει θέση επίθεσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ