ΠΑΟΚ: Χωρίς Άκπομ κόντρα στη Μίντιλαντ, συμφωνία για ανανέωση με Ίνγκασον

Μία δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε το τέλος της σημερινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει του  αυριανού αγώνα με την Μίντιλαντ.

Συγκεκριμένα πριν το τέλος της προπόνησης ο Bρετανός Τσούμπα Ακπομ  ένιωσε ενοχλήσεις αποχώρησε και δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή που αργότερα  συγκρότησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Σε αυτήν μετέχουν οι εξής: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Ίνγκασον,  Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια,  Σίντκλεϊ,  Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ,  Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Τσόλακ, Κούτσιας.

 

Συνεπώς με τα ισχύοντα δεδομένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα παρατάξει ενδεκάδα αποτελούμενη από τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βιερίνια, Κρέσπο, Ινγκασον, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Σουάρες, Αντριγια Ζίβκοβιτς, Τσολακ και Μπίσεσβαρ ή Μιτρίτσα.

 

Στο μεταξύ επήλθε προφορική συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ινγκε Ινγκασον για την επέκταση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ισλανδός αμυντικός (29 ετών), που έχει αγωνιστεί στους Βίκινγκ, την Γρανάδα και τη Ροστόφ πριν έρθει στον ΠΑΟΚ στις 31/1/2019, φέτος πήρε μέρος σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, 4 κυπέλλου, 3 με την Β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ και ένα στο Conference League. Έχει ακόμα συμμετάσχει τα τελευταία 8 χρόνια, σε 39 παιχνίδια της εθνικής ανδρών της Ισλανδίας έχοντας πετύχει τρία γκολ. Η προφορική συμφωνία προβλέπει αύξηση των αποδοχών του.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔενδροπόταμος: Εντοπίστηκε νεκρός 42χρονος- Άγνωστα τα αίτια θανάτου
Επόμενο άρθροΠογέτ: «Η πόρτα είναι ανοικτή για όλους, ξεκινάμε από το μηδέν»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ