Aποβλήθηκε ο Ζβέρεφ

Ο 24χρονος Γερμανός πλήρωσε την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον αγώνα του διπλού και αποβλήθηκε από το Abierto Mexicano!

 

O No.3 τενίστας στον κόσμο επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή του ματς Αλεσάντρο Τζερμάνι, ενώ χτύπησε με τη ρακέτα του την καρέκλα του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Λογικά, θα υπάρξει και περαιτέρω τιμωρία από την ATP. Ο Ζβέρεφ ήταν ο υπερασπιστής του τίτλου στο Ακαπούλκο και με βάση τα rankings ήταν ο πιο πιθανός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά.

Με την αποβολή του Γερμανού, ο συμπατριώτης του Πέτερ Γκόγιοβτσικ περνάει χωρίς αγώνα στα προημιτελικά και εκεί θα περιμένει Κάμερον Νόρι ή Τζον Ίσνερ. Μετά την εξέλιξη αυτή, το αυριανό ματς του Τσιτσιπά με τον Τζέι Τζέι Γουλφ μεταφέρεται στο κεντρικό court και θα αρχίσει στις 6 το πρωί.

Μετά την αποβολή και… την κατακραυγή που δέχτηκε για τη συμπεριφορά του στο Ακαπούλκο, ο Σάσα Ζβέρεφ απολογήθηκε μέσω social media. Ανέφερε, μάλιστα, ότι έχει ζητήσει ήδη συγγνώμη από τον διαιτητή.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Είναι δύσκολο να εκφράσω με λέξεις το το πόσο μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου κατά τη διάρκεια και μετά tο χθεσινό ματς του διπλού. Απολογήθηκα προσωπικά στον διαιτητή, διότι το ξέσπασμά μου απέναντί του ήταν λάθος και απαράδεκτο και είμαι είμαι μόνο απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Δεν θα έπρεπε να συμβεί και δεν υπάρχει δικαιολογία. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τους φαν μου, τη διοργάνωση και το άθλημα που αγαπώ.

 

Όπως ξέρετε, τα δίνω όλα στο court. Χθες έβγαλα παραπάνω από όσο έπρεπε. Θα εκμεταλλευτώ τις προσεχείς μέρες για να σκεφτώ τις ενέργειές μου και το πώς θα μπορέσω να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξανασυμβεί. Συγγνώμη που σας απογοήτευσα».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Δεν υπάρχει καθυστέρηση στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Υψηλός ο κίνδυνος δεύτερης νοσηλείας και θνητότητας σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ