Η Κερέταρο κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Μεξικό

Οι σκληρές συμπλοκές στο Κερετάο – Άτλας άφησαν πίσω τους δεκάδες σοβαρά τραυματίες, αλλά -σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση- κανέναν νεκρό. Ωστόσο, οι εικόνες και τα video από το Μεξικό, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, συγκλόνισαν τον ποδοσφαιρικό κόσμο, με τη FIFA να καταδικάζει τη βία.

 

 

Η επόμενη ημέρα αυτού του ακραία βίαιου περιστατικού βρίσκει τους ιδιοκτήτες των ομάδων του πρωταθλήματος του Μεξικού να συνεδριάζουν για την τιμωρία της γηπεδούχου Κερετάο.

 

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η Λίγκα να συνεδριάσει την Τρίτη (7/3) και θα συζητηθούν οι κυρώσεις που θα απαγγελθούν στην Κερέταρο. Τα Μέσα στο Μεχικο υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανό το “σενάριο” ακόμα και να αποβληθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα.

 

Να αναφέρουμε ότι από την μεριά του, ο Κυβερνήτης του Κερέταρο, Μαουρίσιο Κιουρί, έπαυσε από τη θέση τους πέντε αξιωματούχους της αστυνομίας, ως υπεύθυνους για τα επεισόδια.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠειθαρχική διαδικασία κατά της Παρί Σεν Ζερμέν
Επόμενο άρθροΑλέξανδρος Δεσποτόπουλος: Νομίζω ότι οι στόχοι του Πούτιν στην Ουκρανία επιτυγχάνονται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ