Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις μετά τα άγρια επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου

astynomia

Σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ηλιούπολη

Δύο νεαροί, 17 και 18 ετών, συνελήφθησαν ύστερα από επεισόδια που έγιναν εχθές το απόγευμα (21/3) σε αγώνα ποδοσφαίρου για τη Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ), ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Διάπλαση και τη Νίκη Νεοχωρούδας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υποστηρικτές της πρώτης ομάδας εισέβαλαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο, όπου επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Τρεις ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν χωρίς όμως να χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησαν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων, από τους οποίους συνελήφθησαν οι δύο, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠροκριματικά Μουντιάλ 2022: «Βόμβα» από τη Βόρεια Μακεδονία που απέκλεισε την Ιταλία – Πρόκριση «θρίλερ» για την Πορτογαλία
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Ανδρουλάκη – Κόστα στη Λισαβόνα «Η σοσιαλδημοκρατία εγγυάται πολίτικες αλληλεγγύης για τους λαούς της Ευρώπης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ