Άρης: Απαλλαγή από τον Αθλητικό Δικαστή για την υπόθεση Ντραγκίτσεβιτς

Οι «κίτρινοι» δικαιώθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή για την υπόθεση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, καθώς αναγνωρίστηκε ότι η μεταξύ τους συμφωνία για την καταβολή της οφειλής δεν επισύρει τιμωρία για τον Άρη.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ είχε ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ για τη μη καταβολή μιας δόσης περίπου 50.000 ευρώ και έτσι οι «κίτρινοι» είχαν παραπεμθεί στον Αθλητικό Δικαστή, ωστόσο οι νομικοί της ομάδας απέδειξαν ότι υπάρχει συμφωνητικό για την καταβολή της δόσης (μέχρι 31 Μαΐου, όρο που είχε αποδεχθεί και ο Ντραγκίτσεβιτς) και δεν θα έπρεπε να φτάσουν στον Αθλητικό δικαστή.

Πιο συγκεκριμένα το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ παρουσίασε τα έγγραφα για τη συμφωνία που υπάρχει με τον Μαυροβούνιο σέντερ, η οποία αναφέρει ότι σε περίπτωση που ο Άρης δε λάμβανε τα χρήματα από την εκκαθάριση του Στοιχήματος (όπως κι έγινε), ο αθλητής θα πάρει ολόκληρο το ποσό της οφειλής μετά το τέλος της σεζόν, κι έτσι ήρθε και η δικαίωση για τους «κίτρινους».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣπάνια και ήπια η μυοκαρδίτιδα μετά τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίων mRNA έναντι του SARS-CoV-2
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Νερού, 22 Μαρτίου 2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ