«Παγωμένη κόλαση» από τους… σωτήρες της!

της Φανούλας Αργυρού


Αυτό που γίνεται στη Μαριούπολη, όπου ζουν (ζούσαν!) κάπου 120.000 ομογενείς, είναι απάνθρωπο από κάθε άποψη. Ισοπεδώθηκε η πόλη με πρωτοφανή θηριωδία από εκείνους που επικαλέστηκαν τη… διάσωσή της και του πληθυσμού της, που είναι στην πλειονότητά του ρωσόφωνος.

«100.000 άνθρωποι αποκλεισμένοι στην παγωμένη κόλαση της Μαριούπολης. Η Μαριούπολη, πόλη κατά πλειονότητα ρωσόφωνων κατοίκων, σε στρατηγική θέση ανάμεσα στην Κριμαία (νότια), που κατέλαβε και προσάρτησε η Μόσχα το 2014, και την περιοχή όπου βρίσκεται η αυτοανακηρυγμένη λαϊκή δημοκρατία του Ντονέτσκ (ανατολικά), βομβαρδίζεται εδώ κι εβδομάδες από τον ρωσικό στρατό. Έγινε στόχος την Τρίτη, 22.3.2022, δύο ‘‘πολύ ισχυρών βομβών’’, σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, που δεν δημοσιοποίησε απολογισμό των θυμάτων…» (Sigmalive, 23.3.2022).

Η επική καταστροφή με ανελέητους βομβαρδισμούς, οι θάνατοι βρεφών, παιδιών και γενικά του άμαχου πληθυσμού, με τη δικαιολογία ότι εκεί υπήρχαν «ναζιστές» και ο πατερούλης «Πούτιν» πήγε να… καθαρίσει την περιοχή (εν έτει 2022!), θυμίζει ψυχοπαθή δολοφόνο. Αφού η κοπέλα που νομίζει ότι τον αγαπά τον εγκαταλείπει, τη δολοφονεί αγρίως με το σκεπτικό «εφόσον εγώ δεν μπορώ να σε έχω, δεν μπορεί κανένας άλλος να σε έχει»!..

Με την ανθρωπότητα να παρακολουθεί…


 


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑλ. Τσίπρας για Νέα Δημοκρατία και Κ. Μητσοτάκη: «Είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την κοινωνική κρίση»
Επόμενο άρθροΝέο παγκόσμιο ρεκόρ από Ντουπλάντις και Ρόχας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ