Όλα παίζονται στην Τούμπα

του Περικλή Στέλλα


Ο ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου στο Βελοντρόμ, απέδειξε και στους πιο απαιτητικούς φίλους του ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση στον αγώνα ρεβάνς σε μία βδομάδα στην Τούμπα. Αν και ο Λουτσέσκου στάθηκε τυχερός στην επιλογή των παικτών που αντικαταστάθηκαν και εκείνων που μπήκαν σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και δεν είχε καμία σχέση με εκείνον του πρώτου μέρους. Ο ΠΑΟΚ ξέρει και μπορεί όσο καμία άλλη ελληνική ομάδα να δημιουργεί ευκαιρίες και να φτάνει πολύ εύκολα στο γκολ. Και η Μαρσέιγ έχει μεγάλη αδυναμία στην άμυνα. Αυτό κρατήστε το ενόψει ρεβάνς. Δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ. Κρατήστε το και αυτό. Το momentum του ΠΑΟΚ φέτος στην Ευρώπη είναι φοβερό. Δώρο οι τρεις απουσίες βασικών παικτών της Μαρσέιγ στην ρεβάνς και βεβαίως η απουσία στον πάγκο της γαλλικής ομάδας για τον Χόρχε Σαμπάολι που είναι τιμωρημένος με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο Βελοντρόμ. Η ισχυρή παρουσία των οπαδών του δικεφάλου στην Τούμπα είναι ακόμη ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Η εκτίμηση μου; Η πρόκριση εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Αλλά…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Μαρσέιγ είναι η καλύτερη ομάδα της Γαλλίας σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη, δεν μπορεί να παίξει κλειστά στην Τούμπα και αυτό θα ευνοήσει την γαλλική ομάδα που αφενός μεν στο κενό χώρο είναι απίστευτα επικίνδυνη, αφετέρου θα είναι εκ των πραγμάτων πιο εύκολο, πιο ελεύθερο το παιχνίδι της σε σχέση με το Βελοντρόμ. Είναι σημαντικές οι τρεις απουσίες βασικών παικτών της λόγω τιμωρίας στην ρεβάνς, αλλά έχει πλούσιο ρόστερ και η διαφορά δεν θα φανεί σχεδόν καθόλου.Ο μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ όμως για τον ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο η Μαρσέιγ, όσο η κερκίδα. Είναι βέβαιο ότι θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη οπαδοί της γαλλικής ομάδας. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει πολύ. Στη Μασσαλία σε πολλά σημεία έγινε μακελειό. Ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος και σε περίπτωση που συμβεί κάτι θα την πληρώσει πολύ ακριβά. Πρέπει λοιπόν η διοίκηση του και φυσικά οι οπαδοί της ομάδας να φροντίσουν να μην την καταδικάσουν.


 


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Φινλανδία οδεύει προς ένταξη στο ΝATO-«Κόκκινο πανί» για την Μόσχα η διεύρυνση της συμμαχίας
Επόμενο άρθροCNN: Ο Πούτιν διόρισε νέο στρατηγό στην Ουκρανία, με το βλέμμα στραμμένο στην κατάληψη του Ντονμπάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ