ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Sold out η Τούμπα!

Με συνοπτικές διαδικασίες εξαφανίστηκαν τα μαγικά χαρτάκια για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ – Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο πιο ιστορικό παιχνίδι του Δικεφάλου για τη «μάχη» της Ευρώπης!

Σε χρόνο ρεκόρ εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» για την Τούμπα οι φίλοι του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι έλαβαν και το… δώρο τους δεδομένου πως η Θύρα 8 ήταν διαθέσιμη για τους ασπρόμαυρους μετά την απόφαση της UEFA να απαγορεύσει στους Μασσαλούς την μετακίνησή τους στην Ελλάδα.

Και πάλι όμως, η χωρητικότητα της Τούμπας αποδείχθηκε μικρή καθώς όσοι τυχεροί… πρόλαβαν. Τι κι αν στήθηκαν από νωρίς online προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το ιστορικό παιχνίδι με τους Μασσαλούς, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν κατάφεραν να βρουν διαθέσιμο με την είσοδό τους στο σύστημα.

Τα εισιτήρια έγιναν… καπνός και στην Τούμπα δεν θα πέφτει καρφίτσα το βράδυ της Πέμπτης (14/4), αποτελώντας μία σημαντική παράμετρο στη «μάχη» που θα δώσουν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου με φόντο την πρόκριση στους 4 του Conference League.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘεραπευτικές εξελίξεις 2022: Στρογγυλή Τράπεζα για COVID-19
Επόμενο άρθροΟ Τζόκοβιτς αντέδρασε για τον αποκλεισμό των Ρώσων και των Λευκορώσων από το Wimbledon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ