Ατύχημα 8χρονης : Ελεύθερος ο προϊστάμενος του Δήμου Θεσσαλονίκης – Διατάχθηκε έρευνα

Ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του προϊστάμενου για τη συντήρηση των παιδικών χαρών, διέταξε ωστόσο να διενεργηθεί προκαταρκτική.
Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή εισαγγελέα ο 62χρονος υπεύθυνος των Συντηρήσεων Δημοτικών Κτηρίων & Κοινοχρήστων Χώρων του δήμου Θεσσαλονίκης που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά το περιστατικό με τον ακρωτηριασμό 8χρονης την ώρα που έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία στο ύψος της Καλλιδοπούλου.

Ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του προϊστάμενου για τη συντήρηση των παιδικών χαρών, διέταξε ωστόσο να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να ερευνηθεί αν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα για τη λειτουργία της παιδικής χαράς και να γίνουν οι απαραίτητες πραγματογνωμοσύνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα μετά από μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς της ανήλικης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Έιντριαν Πέιν – Σοκάρει η έκθεση της Αστυνομίας
Επόμενο άρθροΜόσχα: Με πυρηνικά οι ετοιμασίες για την «επίδειξη ισχύος» του Πούτιν για την παρέλαση της 9ης Μαΐου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ