Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 22χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

 

Έγκλημα με θύμα τον ίδιο του τον πατέρα ομολόγησε ότι διέπραξε  22χρονος Ρομά τα ξημερώματα της Κυριακής (8/5) στον οικισμό Αγίας Σοφίας στην περιοχή των Διαβατών, στη δυτική Θεσσαλονίκη, μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν.

 

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, φέροντας θανατηφόρο τραύμα στο πίσω μέρος της κεφαλής του. Είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ πατέρα και γιου, τον οποίο φαίνεται να πυροδότησαν οικογενειακά θέματα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 22χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα, όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 5ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση.

 

«Μου είπε ότι ο πατέρας του ήταν αυτός που ουσιαστικά όπλισε το χέρι του», είπε ο δικηγόρος του 22χρονου, Θεόδωρος Τσιντεμίδης.

 

Ο συνήγορος του νεαρού πρόσθεσε πως ο εντολέας του έχει μετανιώσει και για αυτόν τον λόγο παραδόθηκε ο ίδιος, σημείωσε ωστόσο πως στη δικογραφία περιλαμβάνονται στοιχεία κακοποιητικής συμπεριφοράς σε βάρος του, για τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν και μάρτυρες. «Δεν είναι μόνο μία υπερασπιστική γραμμή», ανέφερε.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ “γαλάζια πατρίδα” σε φάση υλοποίησης
Επόμενο άρθροΗ δίωξη του εκδότη Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ