Άρης: Με απουσίες στην Τούμπα

Την αποστολή ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες.
Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (11/05), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (18:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Matilla, Sundgren, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Lucas Sasha, Ganea, Ndiaye, Benalouane, Cristian Lopez (τραυματίες), Hajrovic, Denis.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Δικό μου σώμα, δική μου επιλογή»: Στους δρόμους χιλιάδες Νεοϋορκέζοι για το δικαίωμα στην άμβλωση
Επόμενο άρθροΝ. Ηλιόπουλος: «Η ΜΚΟ που μας έριξε στην τελευταία θέση της ΕΕ στην ελευθεροτυπία δεν είναι στη λίστα Πέτσα, αλλά επίσημη πηγή της Κομισιόν»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ