Ο Σαλάχ αγωνίσθηκε τραυματίας

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ… παράκουσε την σύσταση του ιατρικού επιτελείου της Λϊβερπουλ και αγωνίσθηκε όντας τραυματίας, την περασμένη Κυριακή με την Αίγυπτο εναντίον της Γουινέας, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023.

«Ο Σαλάχ τραυματίσθηκε, αλλά έπαιξε», εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της εθνικής Αιγύπτου, Εχάμπ Γκαλάλ, ο οποίος αντικατέστησε τον Κάρλος Κεϊρόζ στον πάγκο των «Φαραώ», μετά την ήττα από την Σενεγάλη στα play-off για το Μουντιάλ 2022.

Ο Αιγύπτιος αρχηγός, αρνήθηκε το αίτημα της Λίβερπουλ να υποβληθεί σε έλεγχο πριν από τον αγώνα, αλλά «θα το κάνει τώρα», είπε ο προπονητής του.

Η Αίγυπτος θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (9/6) την Αιθιοπία, στην πόλη Λιλόνγκουε του Μαλάουι, καθώς οι Αιθίοπες δεν διαθέτουν γήπεδα διεθνών προδιαγραφών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Προσκυνώ τις πληγές σου Κερύνεια μου…» Ελληνίδες που άφησαν ιστορία και παρακαταθήκη – Έλλη Σταύρου και Ελένη Φωκά
Επόμενο άρθροΓαλλία: Η παράταξη του προέδρου Μακρόν έρχεται πρώτη με το 25,75% των ψήφων, έναντι 25,66% του Ζαν-Λικ Μελανσόν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ