Εθνική: Πριμ 1.000.000 ευρώ στους διεθνείς

Η ΕΠΟ ανταμείβει τους διεθνείς για την επιτυχία τους στο Nations League, δίνοντάς τους το μισό από το πριμ των 2 εκατ. ευρώ που θα λάβει η Ομοσπονδία, για την εξαιρετική πορεία τους στο Nations League, όπου με τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές καπάρωσαν την πρωτιά στον όμιλο και παράλληλα την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης.

 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η επιτυχία να φέρει… ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΕΠΟ, καθώς εξασφάλισε το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, ενώ κατόπιν απόφασης του Τάκη Μπαλτάκου το 1 εκατ. θα δοθεί στους παίκτες του Πογέτ.

 

Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει θέσει ως προτεραιότητά του την Εθνική ομάδα και μάλιστα στη συζήτηση που είχε με τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με το Κόσοβο, τόνισε στους αρχηγούς πως θα είναι πάντα δίπλα τους. Παράλληλα, ζήτησε να του μεταφέρουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και εκείνοι από την πλευρά τους απάντησαν πως: «Είστε τόσο κοντά μας όσο κανένας άλλος πρόεδρος στο παρελθόν».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜπλάτερ: «Δεν απαντώ στην FIFA»
Επόμενο άρθροΖελένσκι: Η έκβαση της μάχης του Ντονμπάς «ένδειξη» για την πορεία του πολέμου με τη Ρωσία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ