Χαράς την αποκάλυψη!

της Φανούλα Αργυρού

Για δείτε τι… μεγάλη αποκάλυψη μάς έκαναν οι NewYorkTimes! Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, μας είπαν, δεν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2024.

Ο άνθρωπος, που αντί στον Λευκό Οίκο, έπρεπε να είναι σε κανένα ίδρυμα, για τη δική του υγεία και ησυχία, όσο και για το καλό της ανθρωπότητας γενικά, έγινε μεγάλη αποκάλυψη από την αμερικανική εφημερίδα ότι δεν θα υποχρεώσει τον αμερικανικό λαό να ξαναδοκιμάσει για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο άνθρωπος που συνέτεινε ουσιαστικά στο να δώσει το πράσινο φως στην εισβολέα Ρωσία και τον εισβολέα Πούτιν, να ξεκινήσει ο τελευταίος την εισβολή του στην ανεξάρτητη Ουκρανία για να την διχοτομήσει, με εκατομμύρια πρόσφυγες, χιλιάδες νεκρούς και ορφανά, δεν θα ξανα-διεκδικήσει την προεδρία! Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι όταν ο Πούτιν συσσώρευε τα στρατεύματά του στα σύνορα της Ουκρανίας, ο Μπάιντεν είχε δηλώσει (γράφτηκε 20/1/2022): «Η Ρωσία θα είναι υπόλογη αν εισβάλει. Και όλα θα εξαρτώνται από το τι θα κάνει. Είναι ένα πράγμα αν είναι μικρή εισβολή και μετά θα καταλήξουμε να τσακωνόμαστε για το τι θα κάνουμε και τι δεν θα κάνουμε».

Και μετά έτρεχαν οι άνθρωποί του να τα μπαλώσουν… γιατί ήταν ΜΕΓΑΛΗ εισβολή που συνεχίζεται με παγκόσμιες επιπτώσεις…

https://www.npr.org/2022/01/20/1074466148/biden-russia-ukraine-minor-incursion

Ο άνθρωπος με «το ένα πόδι στον τάφο» λοιπόν (δανείζομαι τον τίτλο της επιτυχημένης αγγλικής τηλεοπτικής κωμωδίας «One foot in the grave»), να ξέρετε ότι το 2024 δεν θα… ξανα-διεκδικήσει την Προεδρία… Ο κόσμος όμως δεν είναι πια ο ίδιος…

Πηγή: Η Σημερινή

Προηγούμενο άρθροΠούτιν για πυρηνικά όπλα: «Όλοι θα πρέπει να ξέρουν τι διαθέτουμε και τι θα χρησιμοποιήσουμε, αν χρειαστεί»
Επόμενο άρθροΣτρατηγικός ενεργειακός κόμβος η Θεσσαλονίκη και η Β. Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ