Super League: Με 9 ψήφους υπέρ και 5 λευκά νέος πρόεδρος ο Μαρινάκης

Όλοι οι μεγάλοι (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) δεν ψήφισαν υπέρ Μαρινάκη ο οποίος βγήκε νέος πρόεδρος στη Λίγκα χάρη στην… επιρροή στους μικρούς. Δηλαδή με 9 ψήφους υπέρ και 5 λευκά. Απών ο Βόλος.

 

Για να συμβεί αυτό βέβαια, στις εκλογές της Λίγκας που έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού χρειάστηκε τη στήριξη των μικρών, με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποσύρει τελικά την υποψηφιότητα του ενώ όλοι οι μεγάλοι, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ του γύρισαν την πλάτη καθώς δεν τον ψήφισαν.

 

Συνολικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε εννέα ψήφους ενώ πέντε ήταν τα λευκά από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμία, Παναθηναϊκό και ΕΠΟ. Υπέρ της υποψηφιότητας του ψήφισαν οι ΠΑΕ: Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ιωνικός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός και ο Ολυμπιακός. Απουσίαζε ο Βόλος.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Zebra Valley θα δημιουργήσει πρωτότυπο περιεχόμενο για το NBA με στόχο την προσέλκυση οπαδών ανά τον κόσμο
Επόμενο άρθροΑλ. Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης μπροστά στα συσσωρευμένα αδιέξοδα που δημιούργησε, από ό,τι φαίνεται αποφάσισε να δραπετεύσει με εκλογές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ