Άρης: Οριστική συμφωνία με Αντρέ Γκρέι

Οι «κιτρινόμαυροι» πυροδότησαν την… βόμβα «Αντρέ Γκρέι» μιας και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης τα βρήκε σε όλα με τον 31χρονο επιθετικό.

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε  ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, καθώς επίσης και ότι ο Τζαμαϊκανός επιθετικός αναμένεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Ο 31χρονος στράικερ έχει περάσει όλα τα επαγγελματικά χρόνια του στα Πρωταθλήματα της Αγγλίας, μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπει το νησί για επαγγελματικούς λόγους. Ουσιαστικά έναρξη καριέρας έκανε στη Λούτον με την οποία αγωνίστηκε σε 106 παιχνίδια και σημείωσε 55 γκολ έχοντας παράλληλα 25 ασίστ. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Μπρέντφορντ όπου σε 52 παιχνίδια βρήκε δίχτυα 22 φορές για να έρθει η μετακίνησή του στην Μπέρνλι (78 αγώνες, 33 γκολ, 11 ασίστ) κι αυτή στη Γουότφορντ με την οποία αγωνίστηκε στην Premier League με 125 αγώνες και 21 γκολ.

Προηγούμενο άρθροΚ. Μαυρίδης: Χρειάζεται ευρωπαϊκή απάντηση στην ενεργειακή κρίση
Επόμενο άρθροΕ.Ε.: «Πράσινο φως» από τους «27» για υπό ένταξη καθεστώς σε Ουκρανία – Μολδαβία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ