Συνάντηση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τη Νέα Τούμπα

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας συναντήθηκε με τα αρμόδια στελέχη που θα αναλάβουν τη δημιουργία της Νέας Τούμπας, ενώ τόνισε ότι το έργο αυτό, θα είναι ένα έργο πνοής για τον ΠΑΟΚ.

Συνάντηση για το πρότζεκτ της νέας Τούμπας πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/06) στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μαζί με τον τεχνικό του σύμβουλο Δημήτρη Μήτρου και υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου  συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των εταιρειών SALFO και Populus, που έχουν αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου, ενώ το παρών έδωσε και ο υπεύθυνος Τεχνικών Έργων του ομίλου Dimera Group Δημήτρης Μουτσάκης κι ο υπεύθυνος του Σταδίου της Τούμπας Γιάννης Δημογιάννης.

Η συνάντηση αυτή είχε σαν στόχο να τεθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη, για ένα έργο που όπως ανέφερε και ο κ.Ζέρβας είναι αρκετά σημαντικό και θα δώσει πνοή στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, και σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 2η αναμνηστική δόση για ηλικίες 30-59 ετών από Δευτέρα – Ισχυρή σύσταση εμβολιασμού με 2η αναμνηστική δόση για τους άνω των 60

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ