Wimbledon: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά Αυστραλή, Ζόι Χάιβς και με 6-1, 6-4 πέρασε στον 2ο γύρο του Wimbledon για 5η φορά στην καριέρας της και για 3η συνεχόμενη.

Η διαφορά των δύο παικτριών ήταν εμφανής, εξάλλου η Αυστραλή βρίσκεται στο Νο571 της κατάταξης, με τη Σάκκαρη να κάνει μια καλή προπόνηση για τη δύσκολη συνέχεια. Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκινήσει με ένα 8-1 πόντους κατακτώντας τα δύο πρώτα games (2-0).

Ήδη στα πρώτα 22 λεπτά η Σάκκαρη είχε πάρει προβάδισμα με 5-1 και στο τέλος του πρώτου set η Σάκκαρη έφτασε και σε 3ο break και με ένα επιβλητικό breadstick πήρε το προβάδισμα με 1-0 σε 25 λεπτά.

Στο 2ο set η Σάκακρη συνέχιζε να δυσκολεύει το service της Αυστραλής βρίσκοντας ξανά break στο ξεκίνημα (2-0), ωστόσο αμέσως μετά “πλήρωσε” την έλλειψη του πρώτου service, αλλά και μερικά λάθη που επέτρεψαν στην Χάιβς να φτάσει σε break μειώνοντας σε 2-1.

Η Χάιβς είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 2ο set, ωστόσο από τη μια η πίεση της Σάκκαρη και από την άλλη τα λάθη της Αυστραλής, χάρισαν το break στην Ελληνίδα τενίστρια και την πρόκριση στον επόμενο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Ντάρια Σάβιλ, είτε την Βικτώρια Τόμοβα.

Προηγούμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Είμαστε στην πρώτη γραμμή. Η άσκηση και η υγιεινή διατροφή πρέπει να είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας»
Επόμενο άρθροΟ πρώτος χάρτης της επαναστατικής περιόδου 1821-1829 στο ΑΠΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ