Αντικαταστάτης του Λάσο στη Ρεάλ ο βοηθός του, Τσους Ματέο

Ο Τσους Ματέο θα πάρει τη θέση του Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ παίρνοντας προαγωγή από τη θέση του βοηθού.

Ο 53χρονος Ισπανός τεχνικός είχε εργαστεί στις ακαδημίες του συλλόγου από το 1990 μέχρι το 2004 και από το 2014 ήταν το δεξί χέρι του απερχόμενου προπονητή. Υπό την καθοδήγηση του Ματέο η «βασίλισσα» κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ACB, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Πάμπλο Λάσο μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε στις 5 Ιουνίου.
Η Ρεάλ απέδωσε τη λύση της συνεργασίας (κοινή συναινέσει όπως αναφέρει) με τον Βάσκο προπονητή σε ιατρικούς και μόνο λόγους, κάτι που όμως δεν αποδέχεται και διαψεύδει ο επί 11 χρόνια τεχνικός των Μαδριλένων αναφέροντας πως οι γνωματεύσεις των γιατρών ήταν σαφείς ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στα καθήκοντά του για τη νέα σεζόν.
Στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ματέο, η Ρεάλ αναφέρει πως «… εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της στον Πάμπλο Λάσο γιατί οδήγησε την ομάδα μας σε μια από τις πιο πετυχημένες περιόδους της ιστορίας της». Οι Μαδριλένοι παραθέτουν τα επιτεύγματά του, με τους 21 τίτλους που κατέκτησε, και καταλήγουν τονίζοντας πως «… ευχόμαστε στον ίδιο και την οικογένειά του τα καλύτερα για το νέο στάδιο της ζωής του. Η Ρεάλ θα είναι πάντα το σπίτι του».

Προηγούμενο άρθροΗ Ιαπωνία τίμησε τον Σπύρο Καπράλο με το Παράσημο του Τάγματος του Ανατέλλοντος Ηλίου
Επόμενο άρθροΦοιτητές του Τμήματος Ιατρικής προσφέρουν εθελοντική υποστήριξη σε Μονάδες Υγείας του Νομού Χαλκιδικής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ