Λουτσέσκου σε Μπίσεσβαρ: «Yπόγραψε…»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν αποκαλυπτικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα λόγια του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανανέωση: “Είμαι χαρούμενος. Γνωρίζω το σύλλογο, γνωρίζω την πόλη, γνωρίζω του παίκτες και είμαι ικανοποιημένος που καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να κερδίσει πολλά πράγματα και γενικότερα να την βοηθήσω να γίνει πολύ καλύτερη”.

Για το διάστημα που ήταν ανενεργός: “Δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμη θα μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, οπότε ήταν δύσκολο για μένα να μην ταξιδέψω σε μια άλλη χώρα και να είμαι στην προετοιμασία με την ομάδα και να παίζουμε φιλικά παιχνίδια”.

Για το τι περιμένει την επόμενη σεζόν: “Ελπίζω να φέρουμε ξανά χαρά στην πόλη, γιατί πάντα είναι δίπλα μας όλοι και μας στηρίζουν. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο προσαρμογής. Δεν γνωρίζω όλους τους παίκτες αυτή την στιγμή αλλά τους παρακολούθησα . Έχουν ποιότητα και αν γίνουμε ομάδα θα καταφέρουμε ωραία πράγματα. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι, ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτης θα είναι δίπλα μας”.

Για το ότι τον ήθελε πολύ ο Λουτσέσκου: “Αυτό ισχύει και για μένα. Μίλησα πολλές φορές με τον προπονητή και που είπε ότι με θέλει πίσω και του είπα ότι και εγώ θέλω να επιστρέψω. “Μ@λ@κ@ υπόγραψε”, μου απάντησε. Ήρθα λοιπόν σε συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος”.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Από 1/1/2023 καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης σ’ όλους-Ξεπάγωμα των συντάξεων
Επόμενο άρθροΔήλωση Δημήτρη Μάντζου, Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ