Στην 3η θέση του κόσμου η Μαρία Σάκκαρη, 4ος ο Τσιτσιπάς

Η Μαρία Σάκκαρη, «σκαρφάλωσε» δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, που διατηρεί η WTA και πλέον, είναι 3η με 4.190 βαθμού. Αμετακίνητη στην κορυφή, παραμένει η Πολωνή, Ιγκα Σβιάτεκ με τεράστια διαφορά από τις συναθλήτριες της, ενώ στην δεύτερη θέση, ανέβηκε η Εσθονή, Ανέτ Κονταβέϊτ.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, έχασε έξι θέσεις (193η με 347 βαθμούς), ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε μία θέση (195η με 343 βαθμούς).

Παρά το γεγονός ότι κατέκτησε για έβδομη φορά στην καριέρα του το Γουίμπλνεντον, φθάνοντας στα 21 Grand Slam, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε τέσσερις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, που διατηρεί η ATP. Ο Σέρβος τενίστας, βρίσκεται πλέον στην 7η θέση, ενώ επικεφαλής, παραμένει ο Ρώσος, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, παρά την απουσία του από το φημισμένο τουρνουά του Λονδίνου και 4ος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά από σχετική απόφαση της ATP και δεδομένου του τρόπου βαθμολόγησης, ο «Νόλε» έχασε τους 2.000 βαθμούς από την νίκη του στο τελευταίο Γουίμπλεντον επί του Ιταλού, Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος βρίσκεται στην 15η θέση.

Όσο για τον Ελληνοαυστραλό, Νικ Κύργιο, ο οποίος ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς με 3-1 στον χθεσινό τελικό, «έπεσε» πέντε θέσεις και βρίσκεται πλέον στην 45η, ενώ κερδισμένος από την νέα βαθμολογία, είναι ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός πρωταθλητής, ο οποίος δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στον ημιτελικό με τον Κύργιο, επέστρεψε στο Top-3, καθώς δεύτερος, είναι ο Γερμανός, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕΠΟ – Τάκης Μπαλτάκος: «Κανένας Έλληνας διαιτητής στην ΚΕΔ»
Επόμενο άρθροΣάμος: Νοσηλεύονται εκτός κινδύνου οι δύο διασωθέντες από την πτώση του ελικοπτέρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ