Τζιτζικώστας: Ξεκινά η κατασκευή υπερσύγχρονου κινηματογραφικού στούντιο στη Θέρμη

Την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου κινηματογραφικού στούντιο ανακοίνωσε μετά τη συνάντηση με το κλιμάκιο του υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ρεπορτάζ: Κώστας Κεχαγιάς

Όπως είπε:

«Θέσαμε ως προτεραιότητα να μετατρέψουμε την Κεντρική Μακεδονία σε ένα κέντρο οπτικοακουστικών παραγωγών», είπε συγκεκριμένα ο ίδιος, εξηγώντας:

«Σε ελάχιστους μήνες από τώρα ξεκινά η κατασκευή υπερσύγχρονου στούντιο στην περιοχή της Θέρμης».

Ο κ. Τζιτζικώστας επιπλέον ανέλυσε ότι «η γη έχει αγοραστεί από τους ιδιώτες που θα κατασκευάσουν και μετά το πρόσφατο ταξίδι μου στις Ηνωμένες Πολιτείες είχα τη δυνατότητα να συναντηθώ μαζί τους, να μου παρουσιάσουν τα σχέδια και το χρονοδιάγραμμα».

Έτσι, άμεσα, όπως ακόμη είπε ο Περιφερειάρχης, «ξεκινά η κατασκευή των στούντιο αυτών τα οποία θα απογειώσουν κυριολεκτικά την περιοχή μας και θα την καταστήσουν έναν πραγματικό πρωταγωνιστή σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη για την κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚάντε τη βιώσιμη επιλογή με την Chiquita! Κάνει καλό σε εσάς και στον πλανήτη
Επόμενο άρθρο«Δεν θα πλύνω το χέρι μου για έναν μήνα», είπε πιτσιρικάς που έκανε χειραψία με τον Ντουράντ (vid)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ