Νεκρός στο Κιλκίς μετά από δολοφονική επίθεση με ρόπαλα

 Για να τους ληστέψουν χρησιμοποίησαν ξύλινα ρόπαλα και  προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός αλλοδαπού

 

Φονική ληστεία με έναν 23χρονο νεκρό και δύο τραυματίες, όλοι υπήκοοι Πακιστάν, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (31/7), σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου, στο Κιλκίς, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε τέσσερις συλλήψεις για εμπλοκή στο συμβάν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τετραμελής ομάδα Πακιστανών που κινούνταν με τα πόδια στην περιοχή του Μικρόκαστρου δέχθηκε επίθεση με ξύλινα ρόπαλα και χρήση σωματικής βίας από ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων. Αφού αφαίρεσαν 200 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, οι δράστες εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τα θύματά τους αιμόφυρτα στο σημείο.

Οι νεαροί διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς όπου ένας εξ αυτών – ηλικίας 23 ετών – υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ άλλοι δύο νοσηλεύονται με τραύματα, εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνέλαβαν για το αιματηρό περιστατικό τέσσερις αλλοδαπούς, που κατηγορούνται ανθρωποκτονία, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Πρόκειται για τρεις υπηκόους Αφγανιστάν, ηλικίας 20, 23 και 36 ετών, καθώς και έναν 18χρονο Σύρο.

Στον χώρο της επίθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας των συνεργών τους.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

 

Προηγούμενο άρθροΝ. Κεραμέως: 5+1 άξονες εκπαιδευτικής πολιτικής – Αναβάθμιση του συστήματος και ποιοτικά εφόδια
Επόμενο άρθροBear market rally: Μόλις μπήκαν οι βάσεις για την ολοκλήρωσή του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ