ΠΑΟΚ: Όλοι έτοιμοι ενόψει ντέρμπι

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα εκτός από τα γνωστά των Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του “δικέφαλου” του βορρά για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με αντίπαλο τον Άρη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει όλους τους παίκτες έτοιμους για το παιχνίδι εκτός από τα γνωστά, εδώ και καιρό προβλήματα των Γιάννη Μιχαηλίδη και Ιβάν Νάσμπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος της και η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται.

Και την Παρασκευή (02.09) κύριο αντικείμενο της προπόνησης ήταν η τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης«. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη, τις μεταβάσεις και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

Οι μόνοι παίκτες, τα ονόματα των οποίων είναι βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, είναι οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης. Οι δύο αμυντικοί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Το Σάββατο (03.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Προηγούμενο άρθροΠλαφόν 200 ευρώ ανά μεγαβατώρα στην ενέργεια, εισηγείται η Κομισιόν
Επόμενο άρθροΜνημείο διαστρέβλωσης η επιστολή Τσαβούσογλου- Η Τουρκία πλέον κινείται στα όρια της επιστημονικής φαντασίας, λέει η Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ