Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Νέντοβιτς

Με έντεκα παίκτες θα συνεχίσει στο Ευρωμπάσκετ 2022 η Σερβία. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σερβίας με το Ισραήλ χθες (6/9), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, στην Πράγα. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν θλάση.

Ο Νέντοβιτς δεν προλαβαίνει ν’ αποθεραπευτεί πριν τις 18 Σεπτεμβρίου, όταν και θα στεφθεί η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, στη MercedesBenz Arena του Βερολίνου. Η απουσία του Νέντοβιτς αποτελεί πλήγμα για την εθνική Σερβίας και τον Ομοσπονδιακό της, Σβέτισλαβ Πέσιτς κι ενώ ο Νέντοβιτς είχε τραυματιστεί (σ.σ. αιμάτωμα τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας) και μπήκε την τελευταία στιγμή στη δωδεκάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟι Βρετανοί θα μάθουν σήμερα το όνομα του νέου πρωθυπουργού τους
Επόμενο άρθροΑδ. Γεωργιάδης: Τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης θα είναι στοχευμένα – Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ευάλωτους πολίτες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ