Μουντιάλ 2022: «Είμαστε έτοιμοι, αντιμετωπίσαμε άδικη κριτική»

O Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ (20/11-18/12), Νάσερ Αλ Χατέρ, τόνισε σήμερα ότι το κόστος της κορυφαίας διοργάνωσης είναι ίδιο ή και λιγότερο, με τα τρία τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα.

 

Όπως είπε «το Κατάρ έχει αντιμετωπίσει πολλές άδικες κριτικές σχετικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που δεν βασίστηκαν σε γεγονότα, αλλά απάντησε σε κάθε δίκαιη κριτική», ενώ ξεκαθάρισε ότι 73 ημέρες πριν από την έναρξη του κορυφαίου τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο, «έχουν ολοκληρωθεί οι υποδομές που αφορούν το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης και τις μεταφορές, απομένοντας μόνο να γίνει η αισθητική παρέμβαση».

 

Έκανε γνωστό ότι οι αγώνες της Αργεντινής, Μεξικού και Σαουδικής Αραβίας έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση σχετικά με τα εισιτήρια, εκτός των νοκ άουτ ματς, ενώ διευκρίνισε ότι οι φίλαθλοι που θα μπουν στο Κατάρ με αυτοκίνητο, θα πρέπει να ενημερώνουν σχετικά από τον Οκτώβριο.

 

Πάντως οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου αγνόησαν ερωτήσεις σχετικά με το πώς οι αρχές ασφαλείας του Κατάρ θα τιμωρήσουν τους οπαδούς που παραβιάσουν νόμους όπως η κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιους χώρους, ενώ  επίσης, δεν έδωσαν λεπτομέρειες σχετικά με το ποιες χώρες θα έστελναν αστυνομικούς ή στρατιώτες στο Κατάρ για να βοηθήσουν στην ασφάλεια του τουρνουά.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Χάρολντ και Μωντ» στο Σοφούλη
Επόμενο άρθροΤεύχος 30, Σεπτέμβριος 2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ