Ολυμπιακός: Τέλος ο Κώστας Μανωλάς

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ο Κώστας Μανωλάς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και θα αγωνιστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα Σάρτζα, τη μεγαλύτερη ομάδα στο Ντουμπάι.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρήκε πολύ καλό συμβόλαιο και θα παίξει για ακόμα μία φορά στο εξωτερικό.
Ο 31χρονος στόπερ επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, δίχως να καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα.
Την περσινή σεζόν, ο Κώστας Μανωλάς έπαιξε 14 φορές και πανηγύρισε την κατάκτηση της Super League, ενώ φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροO Γιώργος Βασιλείου δέχθηκε την βρετανο-τουρκική ΔΔΟ το 1990 – όχι ο Σπύρος Κυπριανού ούτε ο λαός. Αναγκαία ιστορική υπενθύμιση για όσους δεν γνωρίζουν
Επόμενο άρθροΠιλοτική εφαρμογή λογισμικού για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και εξατομικευμένη διαχείριση ασθενών με νεοπλασματικές ασθένειες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ