Ο Μπαπέ ζήτησε από τους δικηγόρους του ν’ ακυρώσουν το συμβόλαιό του!

Κλιμακώνεται η κρίση στις σχέσεις της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Μπαπέ. Η έγκυρη αθλητική εφημερίδα «L’ Εquipe» αναφέρει πως ο διεθνής άσος είναι έξαλλος μετά την αποκάλυψη ύπαρξης «στρατού» στα κοινωνικά δίκτυα, τον οποίο ενορχήστρωσε η ίδια η Παρί κατά ορισμένων παικτών, και ζήτησε από τους δικηγόρους του να προχωρήσουν στην καταγγελία και κατά συνέπεια στην ακύρωση της επέκτασης του συμβολαίου του, που υπέγραψε τον περασμένο Μάιο.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 23χρονος επιθετικός συναντήθηκε με τους δικηγόρους του και τους ζήτησε να βρεθεί άμεσα ο τρόπος για να λυθεί η συνεργασία του με την Παρί, μόλις λίγους μήνες μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τους Παριζιάνους, ώστε να μείνει ελεύθερος και να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Μπαπέ φέρεται αποφασισμένος να φύγει από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, παρά τις «πυροσβεστικές» κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του Πρύτανη Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Καθ. Παντελή Σκλιά, στη 18η Σύνoδο Κορυφής του Economist
Επόμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας, που διέπραξαν οι ορδές του μίσους σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ