«Σύγχρονα θέματα στα νοσήματα της Πνευμονικής Κυκλοφορίας»: Συνέδριο της Κλινικής Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του ΑΠΘ

«Σύγχρονα θέματα στα νοσήματα της Πνευμονικής Κυκλοφορίας» είναι το θέμα του Συνεδρίου που διοργανώνει η Κλινική Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «οι εξελίξεις της έρευνας στα νοσήματα της πνευμονικής κυκλοφορίας κατά τα τελευταία χρόνια υπήρξαν καταιγιστικές. Αυτό το γεγονός είχε ουσιαστικές επιπτώσεις στη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων αυτών και οδήγησε πρόσφατα στην έκδοση των νέων κατευθυντήριων οδηγιών της ECS/ERS. Υπό το πρίσμα των παραπάνω εξελίξεων, η ενημέρωση των πνευμονολόγων στον τομέα αυτό θεωρείται επιβεβλημένη».

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες στο πεδίο της πνευμονικής κυκλοφορίας, πνευμονολόγοι και καρδιολόγοι.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://www.med.auth.gr/article/yvridiko-synedrio-me-titlo-syghrona-themata-sta-nosimata-tis-pneymonikis-kykloforias


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΓ. Οικονόμου: Ξεκινά η λειτουργία των Σχολών Κατάρτισης επιπέδου 3 για αποφοίτους Γυμνασίου που θέλουν να γίνουν τεχνίτες
Επόμενο άρθροΟυκρανία: 14 εκατομμύρια ξεριζωμένοι – Ο μεγαλύτερος εκτοπισμός εδώ και δεκαετίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ