Αντικατοχική πορεία & εκδήλωση καταδίκης ανακήρυξης του ψευδοκράτους

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης Ανακήρυξης του Ψευδοκράτους διοργανώνουν τα Δημοτικά Συμβούλια Νεολαίας Δήμων Κερύνειας, Λαπήθου & Καραβά την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:30.

Σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης στο χώρο στάθμευσης του Υπουργείου Εσωτερικών. Η πορεία θα κινηθεί διαμέσου κύριων οδικών αρτηριών της Πρωτεύουσας με κατάληξη το οδόφραγμα της οδού Λήδρας για την απόδοση σχετικού ψηφίσματος προς τα Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει Καλλιτεχνική Αντικατοχική Εκδήλωση στην Τάφρο Πλατείας Ελευθερίας από καταξιωμένους Κύπριους Καλλιτέχνες με ελεύθερη είσοδο.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στα πλαίσια των Πανεπαρχιακών Εκδηλώσεων «Ημέρες Επαρχίας Κερύνειας» για καταδίκη της ανακήρυξης του ψευδοκράτους και στηρίζονται από τους Δήμους Κερύνειας, Λαπήθου, Καραβά και όλα τα οργανωμένα σύνολα και Κοινότητες της Επαρχίας Κερύνειας.

Προηγούμενο άρθροΚυρ.Μητσοτάκης: Εξετάζουμε με τον Πρόεδρο Σίσι την ανάπτυξη νέας διασύνδεσης Ελλάδας-Αιγύπτου για φθηνή ενέργεια από ΑΠΕ
Επόμενο άρθροΕλληνικό διάβημα στην Τουρκία για την άρνηση εισόδου του Απ. Τζιτζικώστα στη Σμύρνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ