«Feel Christmas Day» με βιβλία

Για μια ακόμη χρονιά το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Γεγονός του Βιβλίου «Feel Christmas Day». Κάθε χρόνο συγγραφείς συναντώνται με τους φίλους του βιβλίου,

την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος, σε ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικη, χωμένοι στα βιβλία… στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο book event στη Θεσσαλονίκη!

Φέτος, η εκδήλωση επανέρχεται μετά από τρία χρόνια στην πλήρη της μορφή, και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στην Μητροπόλεως 92.

Το «Feel Christmas Day» περιλαμβάνει την παρουσίαση όλων των νέων εκδόσεων που θα πρωταγωνιστήσουν στα φετινά Χριστούγεννα, αγαπημένους συγγραφείς που θα μας μιλήσουν για τα

βιβλία τους που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2022, μία παιδική χορωδία, εορταστική μουσική, εδέσματα, ροφήματα και πολλές εκπλήξεις!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

–  Στις 12.45 η παιδική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη θα μας υποδεχτεί με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα συνεχίσει να παρεμβαίνει μελωδικά σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

– Στις 13.00 εννέα αγαπημένοι Έλληνες συγγραφείς θα συζητήσουν με την δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα για το τελευταίο τους βιβλίο.

 

Οι συγγραφείς που συμμετέχουν είναι :

Λένα Διβάνη (Ονειρεύτηκα τη Διδώ)

Ιφιγένεια Θεοδώρου (Το λίγο που τελειώνει)

Ηλίας Μαγκλίνης (Το μόνο της ζωής τους ταξίδι)

Λέων Ναρ (Να βρω ξανά του νήματος την άκρη)

Θοδωρής Παπακώστας (Αρχαιολογία Αγάπη μου)

Σόνια Σαουλίδου (Ο Φάρος του Κενεμπέκ)

Σάκης Σερέφας (Άνθρωπος Μαρίκα)

Άρης Στυλιανού (Γνώση και πάθος στη νεότερη φιλοσοφία)

Κική Τσιλιγγερίδου (Η Τελευταία Θυσία)

 

Στην συνέχεια συγγραφείς και κοινό θα απολαύσουν από κοινού τις λιχουδιές και τα ροφήματα και όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδόσεις!


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘανάσης Σαράντος – Η «ηθική» της ισχύος
Επόμενο άρθροΚαλαφάτης: «Μπαίνει στα σκαριά η δημιουργία του Μουσείου Ολοκαυτώματος Θεσσαλονίκης, χρέος στο οποίο ανταποκρινόμαστε με σεβασμό στο χθες και συναίσθηση ευθύνης για το αύριο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ