Flash tattoos από τον πολυχώρο σύγχρονης τέχνης Cisse Ink & Designs

Γιορτάστε τις μέρες των Χριστουγέννων και τολμήστε να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα αλλιώτικο δώρο. Υπέροχα flash tattoos μοναδικά σχεδιασμένα από καταξιωμένους artists σας περιμένουν για να κάνετε την έκπληξη!

Οι artists @constantinoscisse , @alex_kay_artist , και @s.f_tattoo , ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό στυλ , σας περιμένουν στο Cisse Ink & Designs στην Πάφο, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα με σχέδια που έχουν φτιάξει ειδικά για εκείνη την μέρα σε ειδικές τιμές από 50 μέχρι 100 ευρώ!

Στη διάρκεια του event μπορείτε επίσης να βρείτε έξυπνες επιλογές δώρων όπως πίνακες, αγάλματα, μεταξοτυπίες, ποστερς, φλιτζάνια, φανέλες, βιβλία, κάλτσες, καπέλα, σκουφάκια και άλλα όμορφα μικροδώρα σε ειδικές εκπτωτικές τιμές για εκείνη τη μέρα.

Μια ξεχωριστή μέρα γεμάτη tattoos, μουσική και ποτό μόνο στο Cisse Ink & Designs στην οδό Τεπελενίου 5 στην Πάφο (πλησίον του Φροντιστηρίου Αγγλικών Χαραλάμπους).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Ενοχή, θράσος και δειλία στην υπόθεση των υποκλοπών» καταλόγισε ο Αλ. Τσίπρας στον Κυρ. Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Είστε ψεύτης κ. Τσίπρα, το σύστημα Predator δεν λειτουργούσε στο γραφείο μου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ