Θεσσαλονίκη : Θρήνος στον οικισμό Αγία Σοφία – Με πομπή έφθασε η σορός του 16χρονου

Η σορός του 16χρονου Ρομά, που συνόδευσαν φίλοι και συγγενείς με τραγούδια, θα παραμείνει για 24 ώρες στο σπίτι του μέχρι την κηδεία του.

Βαρύ είναι το κλίμα αυτή την ώρα στον οικισμό «Αγία Σοφία», όπου έφτασε με πομπή σορός του 16χρονου Ρομά Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Τη σορό του 16χρονου, ο οποίος πυροβολήθηκε από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης, συνοδεύουν φίλοι και συγγενείς με τραγούδια.

Η σορός θα παραμείνει για 24 ώρες στο σπίτι του μέχρι την κηδεία του που τελεστεί αύριο το πρωί, στις 15 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Η ταφή του 16χρονου θα γίνει στα Κοιμητήρια του Ευόσμου.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Στον Βοτανικό συναντώνται τα αποτελέσματα των σωστών επιλογών της Πολιτείας στο μεταναστευτικό και του τολμηρού σχεδιασμού για μια καλύτερη καθημερινότητα στην Αθήνα
Επόμενο άρθρο«Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ