Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Υπ. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Κολοκασίδη

“Ένα ελεύθερο, δίκαιο και δημοκρατικό 2023” εύχεται για όλους ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης, στο προτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Το μήνυμα του κ. Κολοκασίδη:

“Το 2022 δεν ήταν καλύτερο από το 2021 και το 2023 δεν θα είναι καλύτερο από το 2022 αν δεν καθορίσουμε τους όρους ενός νέου αγώνα που χρειάζεται ο τόπος μας. Η πατρίδα μας παραμένει υπό τουρκική κατοχή, αλλά κανένας δεν θα μας χαριστεί αν δεν αντισταθούμε. Κανένας δεν θα μας χαρίσει την ελευθερία μας, αν δεν αδράξουμε τη μέρα και αν δεν χαράξουμε κάθετη γραμμή για να τερματίσουμε την αδικία εις βάρος της Κύπρου.
Οι ψευδαισθήσεις κάποτε τελειώνουν.
Ή θα χτίσουμε εμείς μια πατρίδα ελεύθερη, ένα κράτος δίκαιο, δημοκρατικό και κοινωνικό ή θα πνιγούμε στο έλος της μετριότητας των ημερών μας. Μιας μετριότητας που καθορίζεται από τους υποψήφιους, συνεχιστές της διακυβέρνησης Αναστασιάδη.
Ή θα δημιουργήσουμε συνθήκες ενεργειακής και διατροφικής αυτάρκειας, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών, την κλιματική αλλαγή, την καταστροφή, την παρακμή του πολιτισμού ή θα βουλιάξουμε στον βάλτο της παγκόσμιας ύφεσης.
Τώρα είναι η ώρα για να ανακτήσουμε την πατρίδα, την ταυτότητα, τη γλώσσα και τη δημοκρατία μας.
Ας είναι το 2023 το έτος που θα ξεκινήσουμε μια νέα πορεία, απαλλαγμένη από τα βαρίδια της διαφθοράς και της κομματοκρατίας. Ας κάνουμε την αρχή για κάτι πιο σημαντικό. Ας αγωνιστούμε ενωμένοι για την απελευθέρωση του τόπου μας.”

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα SURE απηχούσε τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης.
Επόμενο άρθροΟι Βρετανοί έχουν μετατρέψει την Κύπρο σε κατασκοπευτικό εφαλτήριο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ