Οι φιλοδοξίες παρέσυραν τον Χριστοδουλίδη-Ο Αβέρωφ έκανε υποχωρήσεις

Το σκηνικό γύρω από την περιβόητη συνάντηση Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Μιλώντας σε εκδήλωση που αφορούσε υποστηρικτές του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε ότι οι φιλοδοξίες του Νίκου Χριστοδουλίδη τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε σήμερα διλήμματα.

«Ως προσωπικός μάρτυρας, δεν έμεινε υποχώρηση που ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν έκανε όταν κάλεσα και τους δύο προκειμένου να εξευρεθεί ο τρόπος για να πορευτούμε ενωμένοι», είπε.

Συμπλήρωσε ότι «λυπούμαι να πω ότι εκείνος που απέρριψε ακόμη και μια δήλωση αξιοπρεπέστατη που θα διευκόλυνε και τον Αβέρωφ στους χειρισμούς του, δεν ήταν άλλος από τον στενό μου συνεργάτη, Νίκο Χριστοδουλίδη. Λυπούμαι για όσα λέω αλλά δεν μπορεί να αποκρύβεται η αλήθεια».

 


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Όσοι φωνασκούν πώς θα έρθουν νύχτα, μπορεί να προσγειωθούν απότομα στη σκληρή πραγματικότητα
Επόμενο άρθροΥπόταξε και τον Άρη ο Ολυμπιακός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ