Άρης: Πολύ κοντά στον Χριστοδουλόπουλο

Μπορεί στον Άρη να μην έχει ακόμη διευθετηθεί, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το θέμα της συνεργασίας του Άλαν Πάρντιου, ωστόσο η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «κίτρινοι» είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο 36χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες από την Ανόρθωση, ευρισκόμενος στον Κυπριακό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2021. Έχει περάσει στο παρελθόν και από τις άλλες τέσσερις «μεγάλες» ομάδες, φορώντας αρχικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ (2005-2008) κι εν συνεχεία αυτές των Παναθηναϊκού (2008-Ιανουάριος 2013), ΑΕΚ (2016-2018) και Ολυμπιακού (2018-2020). Ενδιάμεσα, έχει αγωνιστεί επίσης και στις Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα, Σαμπντόρια και Ατρόμητο.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει φορέσει 35 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Εφόσον περάσει τις απαραίτητες και εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Εν συνεχεία θα τεθεί στη διάθεση του Απόστολου Τερζή που αναμένεται να αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία του Άρη, στη θέση του Πάρντιου, και μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του 61χρονου Αγγλου τεχνικού.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣπανός: «Αστείες οι εκδοχές της ΑΕΚ, για να πάρει το ματς στα χαρτιά»
Επόμενο άρθροTα «Αμερικανικά Συμφέροντα», F16, ενέργεια, χάρτης Μπάιντεν/Χόκσταιν και το ΟΧΙ μας το 2004!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ