Γιώργος Παπανδρέου μετά από συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς IUSY : «Η νεολαία είναι το μεγαλύτερο ανάχωμα στις αυταρχικές λογικές»

O πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της IUSY Μπρούνο Γκονσάλβες που βρίσκεται σε ταξίδι εργασίας στην Αθήνα έπειτα από πρόσκληση της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και τον συντονιστή της, Γιώργο Τσούμα. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Πωλίνα Λάμψα, Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Η συμβολή της νεολαίας στη μάχη υπέρ της δημοκρατίας σε διάφορα σημεία του κόσμου όπου υπάρχουν αυταρχικά καθεστώτα και συγκρούσεις αποτέλεσε κύριο αντικείμενο της συζήτησης καθώς και η κινητοποίηση των προοδευτικών νέων στην πορεία για εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

 


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Γινόμαστε σοβαρό κράτος που σέβεται τον πολίτη και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης
Επόμενο άρθροΟι 7 παρεμβάσεις για συνταξιούχους, οφειλέτες, αγρότες – Παραδείγματα για ένταξη στην ρύθμιση των 72 και 120 δόσεων για εξόφληση χρεών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ