Σύλληψη 45χρονου Βρετανού που καταζητείται από τις ΗΠΑ για ναρκωτικά και όπλα

Βρετανός που καταζητείται από τις ΗΠΑ για εισαγωγή ναρκωτικών και κατοχή βαριού οπλισμού, συνελήφθη χθες, το απόγευμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος των αμερικανικών Αρχών. Πρόκειται για 45χρονο, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το αίτημα έκδοσής του στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., της σύλληψής του προηγήθηκε συνεργασία αστυνομικών του τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και της Αμερικανικής Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).

Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα των Αμερικανών, κατηγορείται για τα αδικήματα της «συνωμοσίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών» και της «συνωμοσίας και κατοχής πολυβόλων και καταστροφικών μηχανισμών», πράξεις που φαίνεται να έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022, στις ΗΠΑ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα «ασφάλεια παντού, ασφάλεια για όλους» έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Τ. Θεοδωρικάκος
Επόμενο άρθροΜεγάλος αστεροειδής θα περάσει απόψε σε απόσταση ασφαλείας από τη Γη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ