Συνάντηση Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 16:00, συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας,  Γιάννη Στουρνάρα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην τράπεζα της Ελλάδος.

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα συνοδεύουν η Εύη Αχτσιόγλου, τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής οικονομικού κύκλου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αλέξης Χαρίτσης, τομεάρχης Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Γιώργος Χουλιαράκης, πρ. Αναπληρωτής  Υπουργός Οικονομικών και ο Μιχάλης Καλογήρου, Διευθυντής γραφείου Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Με την παροχή συνδρομής για τη διάσωση εγκλωβισμένων στην Τουρκία δείξαμε πώς αντιλαμβανόμαστε ότι οφείλουν να συμπεριφέρονται οι γείτονες»
Επόμενο άρθροWOW WOMEN OF THE WORLD – Ένα φεστιβάλ για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα 1-3 Απριλίου 2023 στο ΚΠΙΣΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ